Maak kennis met ons team
Charles van Beuningen
Advocaat

Charles studeerde politieke wetenschappen en rechten aan de universiteiten van Lausanne, Madrid en Utrecht. Na te Londen gewerkt te hebben als redacteur is hij sedert 1979 advocaat.

Charles staat bekend om zijn snelle kennis van het recht en lange praktijkervaring. Voor Charles telt een zaak snel en effectief aan te pakken. Hij houdt zich bezig met arbeidsrecht, internationaal personen- en familierecht, ondernemingsrecht, internationaal recht, onroerend goedrecht waaronder huurrecht. Naast Nederlands spreekt Charles vloeiend Duits, Engels, Frans en Spaans. Charles adviseert en procedeert voor ondernemers, ambassades en particulieren.

Mr Ch.M. van Beuningen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte)

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Benieuwd naar Charles loopbaan? Bekijk hier zijn Linkedin.

Nawid Fakiri
Advocaat

Nawid, afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, is bestuurslid geweest van de diverse vrijwilligersorganisaties. Hij was partner bij RechtGarant juridisch advies en incasso en partner bij Fakiri & Fakiri advocaten.

Voor Nawid staat het beste resultaat voorop. Nawid is een ervaren procesadvocaat. Nawid adviseert en procedeert voor ondernemers, particulieren en belangenorganisaties. Naast Nederlands spreekt Nawid vloeiend Engels en Farsi.

Mr N.M. Fakiri heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Sociaal Zekerheidsrecht
  • Strafrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Benieuwd naar Nawid’s loopbaan? Bekijk hier zijn LinkedIn.

Murteza Fakiri
Advocaat

Murteza, afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, is juridisch medewerker geweest bij ISM E-company en partner bij RechtGarant juridisch advies en incasso. Hij is bestuurslid geweest van diverse vrijwilligersorganisaties, nadien partner bij Fakiri & Fakiri advocaten.

Murteza staat bekend om zijn doorzettingsvermogen en specialistische kennis. Hij is gespecialiseerd op het terrein van aansprakelijkheidsrecht, letselschade recht en huurrecht. Naast Nederlands is hij vloeiend in Engels en Farsi. Murteza adviseert en procedeert voor ondernemers, particulieren en belangenorganisaties. Murteza is lid van de vereniging letselschade advocaten (LSA) en lid van de werkgroep artsen en advocaten (WAA).

Murteza heeft de Grotius specialisatieopleiding personenschade met goed gevolg afgerond in 2022.

Mr M.W. Fakiri heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Letselschaderecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Benieuwd naar Murteza’s loopbaan? Bekijk hier zijn LinkedIn.

Zisan Eker
Advocaat

Zisan, afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, heeft als vrijwilliger bij de Rechtswinkel Bijlmermeer te Amsterdam gewerkt. Daarnaast heeft hij enkele jaren als student-stagiaire bij Fakiri & van Beuningen advocaten gewerkt.

Zisan staat bekend om zijn doorzettingsvermogen en leergierigheid. Voor hem is kwaliteit het uitgangspunt. Hij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht en strafrecht. Naast Nederlands spreekt Zisan ook Engels en Turks. Zisan adviseert en procedeert voor ondernemers, particulieren en belangenorganisaties.

Benieuwd naar Zisan’s loopbaan? Bekijk hier zijn LinkedIn.

Damian Roos
Advocaat

Damian studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en aan de Universiteit Utrecht. Gedurende zijn studietijd is hij voorzitter geweest van de Wetswinkel Delfland te Delft en heeft hij enkele jaren de functie van student-stagiaire vervuld bij Fakiri & van Beuningen advocaten.

Damian staat bekend om zijn doorzettingsvermogen en zijn vastberadenheid. Hij is specialist op het gebied van strafrecht en letselschade. Naast Nederlands beheerst Damian de Engelse taal uitstekend. Damian adviseert en procedeert voor ondernemers, particulieren en belangenorganisaties.

Benieuwd naar Damian’s loopbaan? Bekijk hier zijn LinkedIn.