Maak kennis met ons team
Charles van Beuningen
Advocaat
Internationaal recht
Ondernemingsrecht
Vastgoedrecht

Charles studeerde politieke wetenschappen en rechten aan de universiteiten van Lausanne, Madrid en Utrecht. Na te Londen gewerkt te hebben als redacteur is hij sedert 1979 advocaat.

Charles staat bekend om zijn snelle kennis van het recht en lange praktijkervaring. Voor Charles telt een zaak snel en effectief aan te pakken. Hij houdt zich bezig met arbeidsrecht, internationaal personen- en familierecht, ondernemingsrecht, internationaal recht, onroerend goedrecht waaronder huurrecht. Naast Nederlands spreekt Charles vloeiend Duits, Engels, Frans en Spaans. Charles adviseert en procedeert voor ondernemers, ambassades en particulieren.

 

Benieuwd naar Charles loopbaan? Bekijk hier zijn Linkedin.

Nawid Fakiri
Advocaat
Sociale zekerheid
Arbeidsrecht
Strafrecht

Nawid, afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, is bestuurslid geweest van de diverse vrijwilligersorganisaties. Hij was partner bij RechtGarant juridisch advies en incasso en partner bij Fakiri & Fakiri advocaten.

Voor Nawid staat het beste resultaat voorop. Hij is gespecialiseerd op het terrein van arbeidsrecht, sociale zekerheid en (jeugd)strafrecht. Nawid adviseert en procedeert voor ondernemers, particulieren en belangenorganisaties. Naast Nederlands spreekt Nawid vloeiend Engels en Farsi.

 

Benieuwd naar Nawid’s loopbaan? Bekijk hier zijn LinkedIn.

Murteza Fakiri
Advocaat
Contractenrecht
Letselschade
Huurrecht

Murteza, afgestudeerd aan de Universiteit Leiden, is juridisch medewerker geweest bij ISM E-company en partner bij RechtGarant juridisch advies en incasso. Hij is bestuurslid geweest van diverse vrijwilligersorganisaties, nadien partner bij Fakiri & Fakiri advocaten.

Murteza staat bekend om zijn doorzettingsvermogen en specialistische kennis. Hij is gespecialiseerd op het terrein van ondernemingsrecht, huurrecht en letselschaderecht. Naast Nederlands is hij vloeiend in Engels en Farsi. Murteza adviseert en procedeert voor ondernemers, particulieren en belangenorganisaties.

 

Benieuwd naar Murteza’s loopbaan? Bekijk hier zijn LinkedIn.

Jawid Fakiri
Advocaat
Strafrecht
Personen- en familierecht
Vreemdelingenrecht

Jawid, afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht, is partner geweest bij RechtGarant juridisch advies en incasso.

Jawid staat bekend om zijn enthousiasme en natuurlijke rust die hij uitstraalt. Hij is gespecialiseerd op het gebied van strafrecht, personen,- en familierecht en vreemdelingenrecht. Naast Nederlands spreekt Jawid vloeiend Engels, Farsi en Urdu. Jawid adviseert en procedeert voor ondernemers, particulieren en belangenorganisaties.

 

Benieuwd naar Jawid’s loopbaan? Bekijk hier zijn LinkedIn.

Zisan Eker
Advocaat
Arbeidsrecht
Aansprakelijkheidsrecht
Strafrecht

Zisan, afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, heeft als vrijwilliger bij de Rechtswinkel Bijlmermeer te Amsterdam gewerkt. Daarnaast heeft hij enkele jaren als student-stagiaire bij Fakiri & van Beuningen advocaten gewerkt.

Zisan staat bekend om zijn doorzettingsvermogen en leergierigheid. Voor hem is kwaliteit het uitgangspunt. Hij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht en strafrecht. Naast Nederlands spreekt Zisan ook Engels en Turks. Zisan adviseert en procedeert voor ondernemers, particulieren en belangenorganisaties.

Benieuwd naar Zisan’s loopbaan? Bekijk hier zijn LinkedIn.