Gratis juridisch spreekuur Advokatenkollektief

Gratis juridisch spreekuur Advokatenkollektief

Inmiddels wordt er al een geruime tijd gediscussieerd over de bezuinigingen op de rechtsbijstand. De discussie lijkt niet meer over de rechtzoekende te gaan, die de dupe is geworden van de vele bezuinigingen sinds 2013. Een oplossing voor de rechtzoekende lijkt bij de “eerstelijns rechtshulp” te liggen. Wij voelen ons daarom geroepen om in Den Haag het Advokatenkollektief weer in het leven te roepen. Het Kollektief zal dezeĀ  “eerstelijns rechtshulp” weer gaan aanbieden. Door middel van een gratis juridisch inloopspreekuur hoopt het Kollektief de rechtzoekende een oplossing te kunnen bieden voor zijn of haar rechtsvragen. Het Kollektief hoopt tegelijkertijd hiermee de gefinancierde rechtsbijstand betaalbaar te houden. Het Kollektief wordt op dit moment gevormd door de advocaten die bij ons op kantoor werkzaam zijn. Wij hopen dat andere advocaten zich bij ons Kollektief aan zullen sluiten.

Vanaf 1 januari 2018 houdt het Kollektief elke donderdagavond tussen 18:00- 20:00 uur gratis juridisch spreekuur. Zowel particulieren als ondernemers zijn op het gratis juridisch spreekuur van het Kollektief welkom.

Rechtsgebieden

Het Kollektief kan uw vragen op de volgende rechtsgebieden beantwoorden:

  • Arbeidsrecht
  • Uitkeringen
  • Personen- en Familierecht
  • Ondernemingsrecht
  • Strafrecht
  • Letselschade
  • Huurrecht

Afspraak

Wij verzoeken bezoekers van het gratis juridisch spreekuur van het Kollektief, om vooraf via het contactformulier op onze website of via het telefoonnummer 070 314 24 14 een afspraak te maken.

Adres

Het gratis juridisch spreekuur van het Kollektief wordt gehouden aan de Javastraat 10 (2585 AN) te Den Haag.